Konstruera ambitioner,
forma verkligheten

Stuckatur

Som experter på stuckatur erbjuder vi dekorations- och inredningstjänster för kontor, hem, hotell med mera, inklusive dekorativa element och nischer. Utforska ett urval av våra produkter nedan. Hör av dig för att få hjälp med dina idéer eller för att utforska alternativ som är skräddarsydda för ditt utrymme.

Dekorationer

Stoneform erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa stuckaturdekorationer, tillverkade av proffs och kontinuerligt uppdaterade. Monteringshjälp tillgänglig.

Taklister

Stoneform erbjuder ett brett utbud av taklister, från renässans till moderna stilar, och tillhandahåller tjänster för renovering, anpassning och montering.

Omslag

Stoneform erbjuder en rad handgjorda stuckaturer, förbättrade dörröppningar, anpassningsbara efter dina behov, med monteringsstöd tillgängligt.

Pilaster

Stoneform anpassar pilastrar till specifika dimensioner och stilar, med hjälp av högkvalitativ gips eller frostbeständig betong, med monteringsstöd.

Huvudstad

Stoneform tillverkar skräddarsydda modeller av skickliga skulptörer baserat på ritningar eller foton, med hjälp av kvalitetsgips eller betong, med monteringsstöd.

Medaljonger, relief & mascarons

Vi erbjuder handgjorda medaljonger och reliefer i klassiska motiv, med skräddarsydda skapelser av erfarna skulptörer och monteringshjälp tillgänglig.

Bågdesigner

Stoneform skapar olika valvdesigner som kors-, tunnel- och specialvalv i gips, med konstruktion på plats för större bågar.

Balustrade dockor, under och överliggare

Stoneform visar olika balustraddockor, underräcken, överräckor och piedestaler, tillverkade i betong eller gips, med monteringsservice.

Kupoler och välvda tak

Stoneform skapar kupoler i specialstorlek, med alternativ för integrerade ljusramper, gjorda i högkvalitativ stuckatur, och erbjuder installationstjänster.

Rosetter

Stoneform tillverkar högkvalitativa, handgjorda stuckaturrosetter, och erbjuder renovering, anpassning och monteringstjänster för olika miljöer.

Spegellister & hörn för tak

Stoneform erbjuder en mängd handgjorda spegellister och hörn i stuckatur för utsökta vägg- och takdekorationer.

Trösta

Stoneform erbjuder ett brett utbud av konsoler och skräddarsydda konstruktioner i högkvalitativ stuckaturgips, med monteringshjälp tillgänglig.

Pelare

Stoneform erbjuder olika pelare, inklusive brandskyddande och klassiska doriska, joniska, korintiska stilar, i gips eller betong, med monteringsservice.

Sockel & socklar

Skräddarsydda modeller tillverkade av expert skulptörer från ritningar eller bilder, lämpliga för inomhus/utomhusbruk, i gips eller betong, med monteringshjälp.

Byster, statyer och piedestaler

Stoneform erbjuder en rad klassiska statyer, byster och piedestaler, med anpassade alternativ tillverkade i gips eller fiberbetong.

Väggpaneler

Vi tillhandahåller ett urval av väggpaneler tillverkade av premiumgips, skräddarsydda efter dina preferenser och erbjuder support vid installation.

Nischer

Stoneform erbjuder infällda och ytmonterade nischer, anpassningsbara på begäran, tillverkade i kvalitetsgips med professionell monteringshjälp tillgänglig.

Spisar

Stoneform erbjuder en mängd olika kamindesigner, anpassningsbara efter dina önskemål, tillverkade i förstklassig stuckaturgips eller betong i kalkstenslook.

Förtroende och värde

Våra kvalifikationer

Vi följer bästa praxis

Vårt tillvägagångssätt bygger på att följa bästa praxis, vilket säkerställer att varje aspekt av vårt arbete följer de högsta branschstandarderna för kvalitet, effektivitet och hållbarhet.

Hållbarhet

Engagerad i att hålla människor friska och säkra

Vi är djupt engagerade i att upprätthålla hälsa och säkerhet i vårt samhälle. Vårt fokus ligger på att skapa en säker miljö där allas välbefinnande har högsta prioritet, vilket säkerställer att alla säkerhetsåtgärder och hälsoriktlinjer följs strikt.